Biblioteca modernă oferă informaţii pe suporturi digitale


    În epoca informaţiei, bibliotecile pun la dispoziţia utilizatorilor documente de informare permanent actualizate, şi sub diferite forme, astfel încît să ofere accesul cît mai rapid la ele. Această funcţie a bibliotecilor moderne, este exploatată şi de către Biblioteca Publică de Drept, oferind accesul la diverse documente disponibile sub mai multe formate şi pe diferiţi suporţi.

    Stimaţi cititori, pe lîngă Colecţia de carte, unnamedEdiţii periodice, Baze de date, Biblioteca Publică de Drept vă prezintă şi vă recomandă să utilizaţi Colecţia de CD-uri, care oferă accesul la informaţie audio şi video din domeniul juridic. Aceasta este o ediţie de Colecţie pe care o citeşti, o asculţi şi o vezi, CD-urile conţinînd exemple concludente din diverse cazuri juridice, deasemenea puteţi urmări discursurile diverşilor avocaţi, judecători care analizează şi discută unele probleme ale societăţii juridice.

   Pentru asigurarea unei mai bune conservări şi pentru creşterea vizibilităţii documentelor juridice la nivelul publicului larg, unele subiecte au fost supuse procesului de digitizare, printre subiectele stocate specificăm pe următoarele: unnamed (2)“Modul de comportare cu victimele”; “Rolul avocatului într-un proces contradictorial”; “Molestarea sexuală a copiilor”; “Colecţia curier legislativ”; ”Modele de scrisori de afacere”, şi multe altele.

    Colecţia cuprinde documente audiovizuale nu doar în limba română, ci şi în limba rusă şi limba engleză. Specificăm că documentele de tip CD, cît şi casetele audio şi video, pot fi consultate doar în sala de calculatoare a bibliotecii.

  Pentru a-şi îndeplini misiunea, Biblioteca Publică de Drept trebuie să răspundă necesităţilor infomaţionale, care sunt imperios cerute de utilizatori, astfel prin eforturi comune cu alte asociaţii noi oferim servicii moderne de informare, în aşa fel, încât să poată fi exploatate optim de către utilizatori.

Vizionare plăcută și utilă, să aveţi!!!

Feodosia Braga, bibliotecar

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.