Ziua faptelor bune


Biblioteca Publică de Drept vă invită să participați în programul ”Zilei faptelor bune în Moldova”, organizată pe data de 2 aprilie 2017, 12:00.
Ce este Ziua faptelor bune?
,,Ziua faptelor bune“ este o acțiune internațională care unește oameni care fac fapte bune. ,,Ziua faptelor bune“ a fost organizată pentru prima oară în anul 2007 de către o femeie de afaceri, filantropa Shari Arison, și organizația non-profit ”Ruah Tova”, care este membru al ”Arison Family Foundation Ted Foundation”, filială filantropică a companiei ”Arison Group”.
De la nașterea sa, în 2007, această a devenit o tradiție anuală de fapte bune, care a crescut de la 7.000 de participanți în Israel, la aproape un milion în 2015, la nivel mondial. În 2011 proiectul a devenit unul internațional și s-a desfășurat în 10 orașe din întreaga lume, inclusiv în multe orașe din Statele Unite ale Americii. În 2012, proiectul s-a extins în Europa, unde în parteneriat cu ”MTV Global”, s-a lansat o campanie promo de șase săptămâni pe site-urile și posturile de televiziune, ce au adunat o audiență de peste 24 de milioane de oameni din întreaga lume.
ziua

În cadrul evenimentului, Clubul Ecologiștilor al LTM vor face fapte bune în filialele ,,BM B. P. Hașdeu”. Totodată, în cadrul acestui eveniment, la Biblioteca Publică de Drept va avea loc și o lecție publică: „Tinerii și lupta împotriva discriminării”.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.