Chestionar – evaluarea Serviciului LawDocs – livrarea documentelor solicitate prin E-mail


Serviciul online LawDocs, oferit de Biblioteca Publică de Drept, și-a început activitatea la 20 martie 2020, în scurt timp după declararea de către Parlamentul Republicii Moldova a Starii de urgență pe întreg teritoriul Republicii Moldova, în legătură cu situația epidemiologică prin infecția cu COVID-19. Organizărea, în această perioada unui serviciu online, pentru satisfacerea necesităților informaționale și documentare ale utilizatorilor la distanță, a fost indiscutabilă pentru Biblioteca Publică de Drept.

Adresăm Chestionarul persoanelor, care au utilizat cel puțin o dată Serviciul. Experienţele dumneavoastră şi rezultatele acestui Chestionar vor fi utilizate în scopul optimizării calității serviciului și ne vor ajuta să venim în întâmpinarea solicitărilor și necesităților dvs.

Vă rugăm să aveţi amabilitatea de a răspunde la întrebările din Chestionar. Vă rugăm să ne ajutați să îmbunătățim serviciile noastre pentru Dumneavoastră, răspunzându-ne obiectiv la întrebări. Apreciem mult opinia, sugestiile dumneavoastră, care esunt foarte importante pentru noi!

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.