Săptămâna Națională a Voluntariatului


În perioada 03-10 octombrie 2021 se desfășoară Săptămâna Națională a Voluntariatului –

Schimbarea începe cu voluntariatul

Vrei să fii voluntar? Îţi doreşti să fii implicat în activităţi, ce pot face lumea din jurul tău una mai bună? Te entuziazmează ideea de a fi o parte activă în comunitatea ta? Nimic mai simplu, alege să fii voluntar în cadrul proiectului “Al treilea spaţiu al comunităţii”, care are drept scop formarea de cetățeni activi, încurajază deprinderea comportamentelor civice, dezbaterea problemelor locale și luarea de inițiativă pentru soluționarea acestora.

Cuibul democrației din cadrul Bibliotecii Publice de Drept este un spațiu de întâlnire și dezbatere cetățeneasca, cu acces liber pentru toți membrii comunității.

Oricine – individaual sau fiind reprezentant al unui Grup de Acțiune Civică poate organiza șau participa la diverse ateliere, training-uri, acţiuni de formare şi alte activităţi de dezvoltare personală în mod gratuit.

10.10.2021 – Ședință de Team Building marca Youth. md 🥰 condusă de Amalia Capmari – coordonatoare de echipă foto/video/design

Vă putem oferi – un mediu plăcut de lucru şi acces la echipamente şi materiale pentru – recomandări, certificate şi sprijin în accesarea pieţei muncii, în special datorită considerării stagiului de voluntariat drept experienţă profesională (conform Legii voluntariatului).

10.10.2021. Training la Biblioteca Publică de Drept 📚Tema – PR și Marketing pentru ONG-uri Trainer – Alina Idrisova

Cu idei de inițiativă, aşteptăm să ne trimiteţi o scrisoare de intenţie cu datele de contact la adresa de e-mail: biblioteca.pll@gmail.com. Pentru informaţii suplimentare contactaţi-ne tel. 022 275393.

Urmărește PW – Cuibul democrației

Publicitate

Un comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.