Biblioteca mea


publicație periodică trimestrială a Bibliotecii Publice de Drept

Primul număr al revistei virtuale a Bibliotecii Publice de Drept – Biblioteca mea, este un răspuns la provocarea Săptămânii Creativității și Inovației, ediția a 7-a, desfășurată în perioada 15-21 aprilie 2021.

Concepția finală pentru Revistă este în elaborare – periodicitatea, rubricile permanente etc. Revista va oferi informații actuale și relevante despre activitățile, serviciile, evenimentele și realizările din cadrul Bibliotecii Publice de Drept – BPD.

Invităm cititorii Revistei să coopereze și să ne scrie! Suntem receptivi și întotdeauna gata să reacționăm practic la idei noi, propuneri de colaborare, să discutăm sugestii și critici, să intervenim operativ la solicitările Dvs. Acest lucru ne va oferi posibilitatea de a ne diversifica activitatea, va juca un rol constructiv în căutarea de soluții non-standard, utile și inovative în deservirea informațională și promovarea evenimentelor, noutăților, realizărilor și experiențelor.

Ne-am dori ca Revista să ajungă la persoanele, care încă nu sunt utilizatorii noștri și nu cunosc posibilitățile de informare și serviciile, oferite de Biblioteca Publică de Drept, dar care le-ar fi de folos în viața cotidiană.

Sperăm că eforturile comune vor aduce interes și satisfacție cititorilor, iar Biblioteca Publică de Drept va deveni – Biblioteca mea, pentru cei, care încă nu sunt utilizatorii noștri.

Conceptul nostru este sinceritatea cu cititorul nostru și dorința de a deveni mai buni. Ne dorim succes creativ într-un efort comun și util!

Biblioteca mea – 

nr 1, 2021; 
– nr 2, 2021;
nr 3, 2021;

Un comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.