Biblioteca mea


publicație periodică trimestrială a Bibliotecii Publice de Drept

Primul număr al revistei virtuale a Bibliotecii Publice de Drept – Biblioteca mea, a fost un răspuns la provocarea Săptămânii Creativității și Inovației, ediția a 7-a, desfășurată în perioada 15-21 aprilie 2021.

Revista va oferi informații actuale și relevante despre activitățile, serviciile, evenimentele și realizările din cadrul Bibliotecii publice de drept – BPD. Invităm cititorii Revistei și utilizatorii bibliotecii la colaborate! Suntem receptivi și întotdeauna gata să reacționăm practic la idei noi, propuneri, sugestii și, de ce nu – critici, să intervenim operativ la solicitările Dvs. Acasta ne va oferi posibilitatea de a ne diversifica activitatea, va juca un rol constructiv în utilizarea unor soluții non-standard, utile și inovative în deservirea informațională și promovarea colecției evenimentelor, noutăților, realizărilor și experiențelor.

Ne-am dori ca Revista să ajungă la persoanele, care încă nu sunt utilizatorii noștri și nu cunosc posibilitățile de informare și serviciile, oferite de Biblioteca publică de Drept, dar care le-ar fi de folos să le cunoască și să le utilizeze.

Sperăm că eforturile comune vor aduce interes și satisfacție cititorilor, iar Biblioteca Publică de Drept va deveni – Biblioteca mea, pentru cei, care încă nu sunt utilizatorii noștri. Conceptul nostru este sinceritatea cu cititorul nostru și dorința de a deveni mai buni. Ne dorim succes creativ într-un efort comun și util!

Biblioteca mea – 

2 comentarii

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.