Calea ta spre cunoaștere – un card inteligent!


7-30 septembrie – Campania de atragere și fidelizare a utilizatorilor

La 7 septembrie curent în filialele Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” a fost lansată Campania Fii deștept! Ia un card inteligent!

Înscrierea la bibliotecă oferă oportunități de a beneficia de serviciile și activitățile bibliotecii, inclusiv împrumutul de carte și alte resurse, oferă posibilități pentru dezvoltare personală și o reușită mai bună, este – Calea fiecăruia spre cunoștințe și cunoaștere.

La Bibliotea Publică de Drept sunt organizate vizite ale studenților facultăților de drept a instituțiilor de învățământ superior din Chișinău, se elaborează mesaje audio şi video de promovare a Campaniei, fiind implicate personalități din domeniul dreptului, profesori, utilizatori ai bibliotecii etc. Sunt montate şi difuzate spoturi video ale serviciilor și facilităților oferite de Biblioteca Publică de Drept.

Un moment atractiv al Campaniei este lansarea Serviciului 

Înregistrarea online la bibliotecă!,

care funcționează prin intermediul PW a Bibliotecii Municipale și permite completarea în regim online a fișei de înregistrare. În decurs de 7 zile de la înregistrarea online, te așteptăm la Biblioteca Publică de Drept, cu buletinul, pentru a ridica cardul de acces, fără a sta în rând.

Pentru a obține un card de acces sau pentru a afla mai multe despre resursele și serviciile bibliotecii, inclusiv despre acțiunile programate ale acestei Campanii de atragere şi fidelizare a utilizatorilor, vizitați Blogurile bibliotecii – Fii informat la Biblioteca Publică de Drept, E-resurse drept, PW pe Facebook, urmăriți informația plasată pe rețelele sociale ale Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”.

Ambasodori ai Campaniei  – Fii deștept! Ia un card inteligent!

Aliona Cara

Igor Blanari

Mihai Corj

Natalia Gavrilenco

Studenții Facultății de Drept a USM la Biblioteca Publică de Drept

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.