Despre noi


Biblioteca Publică de Drept a fost fondată în 2001 cu susținerea financiară a Fundației Soros-Moldova și Bibliotecii Municipale „B.P.Hasdeu”.

Biblioteca Publică de Drept tinde să asigure și să promoveze diversificarea continuă a serviciilor informaționale în beneficiul utilizatorului. Atât dezvoltarea colecției documentare, cât și crearea infrastructurii informaționale electronice ale bibliotecii sunt dirijate și ghidate de necesitățile informaționale ale utilizatorilor. Colectivitatea ce încadrează și legitimează biblioteca este mai întâi publicul deservit. Astfel că documentele vor fi achiziționate, colecția va fi constituită, bazele de date vor fi abonate doar în concordanță cu utilizatorii ei.

Misiunea:


Biblioteca Publica de Drept prin serviciile sale informaționale civice, asigură condiții viabile și eficiente în furnizarea accesului la informația juridică, promovarea legislației, menite să faciliteze o participare activă a tuturor membrilor comunității în dezvoltarea și promovarea valorilor societății democratice.

Utilizarea bibliotecii

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.