Utilizarea semnăturii electronice în depunerea declarațiilor fiscale


Guvernarea electronică a serviciilor publice

Ținând cont de tendințele globalizării economiei și a tehnologiilor informaționale, au fost dezvoltate și implementate mai multe servicii electronice fiscale, prin intermediul cărora contribuabilii pot depune declarații fiscale, completa rapoarte, genera informații privind  obligațiunile fiscale, întocmi cereri de la distanţă ,etc.      

Serviciile fiscale electronice pot fi utilizate de către toți deținătorii unei semnături electronice, eliberate de către unul din Centrele de Certificare acreditate în Republica Moldova –      

Serviciul Semnătura electronică este disponibil și cetățenilor de peste hotare. Prin intermediul acestuia,  puteți accesa serviciile, pe care tradițional le-ați solicita până acum doar de acasă, din Republica Moldova.

La Biblioteca Publică de Drept funcționează Serviciul Guvernarea electronică a serviciilor publice, care oferă instruiri practice de utilizare a serviciilor electronice, oferite de instituțiile statului.

Serviciul se desfășoară online, în prima și a doua zi de marți, ora 11.00,  a fiecărei luni. Pentru participare accesați lincul – Instuire e-Gov.

APLICAȚI

Vă așteptăm!!!

Guvernarea electronică a serviciilor publice

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.